Kočevska rock scena 2013

V letu 2013 se je tretjič zapored se pod okriljem Društva Kočevskih Glasbenikov in drugih podpornikov kulture v Kočevju odvijala Kočevska Rock Scena. Skozi leta, in nikakor ne samo po zaslugi ozkega kroga ljudi, se je glasbena scena na Kočevskem razživela – pokazala tudi navzven. Dokaz so številni glasbeni dogodki, koncerti in izdaje cd plošč v zadnjih letih – in ne nazadnje tudi količina bendov in glasbenikov s kočevskih koncev.

Program Kočevske Rock Scene 2013

Od četrtka 12. do sobote 14. septembra. Koncertno dogajanje s 17imi bendi iz Kočevja (Slovenije) ter 1 gostujočim bendom iz sosednjega nam Gorskega Kotarja (Hrvaška) so se odvijali v petek in soboto zvečer v kočevskem Gaju. Izmed mlajših nastopajočih skupin je potekal tudi predizbor za festival Rock Vizije 2014. Okrogle mize, akustični nastopi, glasbene delavnice, predstavitve, razvedrillne in tekmovalne igre ter marsikaj drugega pa je potekalo vse tri festivalske dni.

Sodelujoči partnerji:

DKG, Rekreacija Gaj, Roman Zupančič, KLUKŠ, Gas – Aleš Škaper, Klub Mladih Kočevja, Glasbena šola Kočevje, Pihalni orkester Kočevje, JSKD Kočevje.

Pokrovitelji:

Občina Kočevje, Melamin d.d., Zavarovalnica Triglav d.d.

Galerija